Dostava

Poštovani korisnici,

U zavisnosti od količine određenog proizvoda i mogućnosti izrade, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je najkasnije do 3 radna dana. Paket placate pouzecu ili preko racuna

Proizvodi za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je proizvodni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke. 

Takođe, ukoliko imate potrebu za nekim proizvodom koga trenutno nemamo u svojoj ponudi, možete zahtevati da isti proizvedemo specijalno za Vas slanjem svog zahteva na david@carwheelcover.com ili pozivanjem telefonskog broja +381 63 1830178

Odgovor o mogućnosti proizvodnje možete očekivati u roku od 24h.

Ne morate da brinete da li proizvod koji želite imamo na stanju. Sve što je u ponudi u mogućnosti smo da isporučimo saglasno očekivanom roku isporuke naznačenom uz svaki proizvod. Ponuda i cene na našem sajtu ažuriraju se na dnevnom nivou. Na vama je samo da odaberete, poručite i sačekate kurira za par dana na svojim vratima. Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane naših komercijalista i dobićete informaciju o nastaloj greški. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke naznačenim uz njih.


Napomena:

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira vizuelno proverite svaki paket. Ukoliko na kupljenom proizvodu ima vidnih oštećenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili:

  • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a nalazi se na računu
  • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a ne nalazi se na računu
  • Da niste dobili proizviod koji ste poručili a nalazi se na računu
  • Da ste doblii proizvod koji je oštećen
  • Da ste dobili proizvod koji ne radi
  • Da ste dobili prizvod koji podleže garanciji bez garantnog lista

u obavezi ste da nas obavestite o neispravnosti pošiljke 24h od prijema putem mail-a. Budite bez brige, u takvim slučajevima ćemo rešiti problem u Vašu korist u najkraćem mogućem roku.